Είδη Μασάζ

Δείτε τα είδη μασάζ που προσφέρει η Ευτονία:

  • Θεραπευτικό μασάζ: Ο ορισμός της μάλαξης συμπεριλαμβάνει όλες τις τεχνικές, όπου χρησιμοποιούνται τα χέρια για να αγγίξουν, να τρίψουν, να πιέσουν, να χειριστούν ιστούς του σώματος, να αισθανθούν, ώστε να ωφεληθεί θεραπευτικά ένας ασθενής.
  • Αθλητικό μασάζ: Η μάλαξη στους αθλητές αποτελεί πολύ βασικό κομμάτι της προπόνησης. Η κύρια τεχνική που χρησιμοποιείται σε αυτή την περίπτωση είναι η λειτουργική μάλαξη.
  • Λεμφικό: Το λεμφικό μασάζ ή αλλιώς χειρονακτική λεμφική αποσυμφόρηση είναι μια τεχνική ήπιων μαλάξεων που διεγείρουν τους λεμφαδένες, ώστε να προκληθεί αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας και αύξηση της ροής του λεμφικού υγρού.
  • Χαλαρωτικό: Πρόκειται για ένα μασάζ ιδανικό ενάντια στο στρες και τη συσσωρευμένη κόπωση, που θα σας προσφέρει αίσθηση βαθιάς αναζωογόνησης και ευεξίας. Μια συνεδρία χαλαρωτικού μασάζ είναι ικανή να επιφέρει ψυχική και πνευματική γαλήνη στον θεραπευόμενο. Όμως τα αποτελέσματα είναι απείρως μεγαλύτερα και ο οργανισμός ενεργοποιείται στο μέγιστο, μετά από πέντε - έξι συνεδρίες. Είτε επιλέξετε ένα ολοκληρωμένο πακέτο έξι θεραπειών, είτε έρθετε στο χώρο μας για μια συνεδρία αποφόρτισης από μια έντονη, γεμάτη άγχος μέρα, το σίγουρο είναι πως η εμπειρία του χαλαρωτικού μασάζ θα σας μείνει αξέχαστη.

Therapeies masaz Eutonia
Θεραπείες μασάζ - Ευτονία

  • Κατά της κυτταρίτιδας: Αυτή η τεχνική μάλαξης προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική αποτοξίνωση του οργανισμού, καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, τοπική αναζωογόνηση του δέρματος, μείωση της κυτταρίτιδας και φυσικό αδυνάτισμα. Έχει καταπληκτικά αποτελέσματά στις περιπτώσεις όπου τα υγρά του σώματος και οι τοξίνες συσσωρεύονται.
  • Μασάζ με βεντούζες: Το μασάζ με βεντούζες είναι μια τεχνική στην οποία οι βεντούζες χρησιμοποιούνται βοηθητικά κατά τη μάλαξη. Οι βεντούζες έχουν σαν κύριο στόχο την τοπική αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, ώστε να αποβληθούν οι τοξίνες και οι βλαβερές ουσίες από τον οργανισμό. Επίσης, μειώνουν αισθητά τα οίδημα, μειώνουν του μυικούς πόνους, γιατί διασπείρουν το γαλακτικό οξύ που είναι συγκεντρωμένο στους μυς, μειώνουν την κυτταρίτιδα και βοηθούν στο κρυολόγημα.
  • Μασάζ ποδιών: Τα πόδια παίζουν πολύ βασικό ρόλο στην καθημερινότητα του ανθρώπου. Είναι τα μέλη του σώματος που μας μετακινούν και συγκρατούν όλο το βάρος του σώματος. Είναι σημαντικό, λοιπόν, αν θέλουμε να κρατήσουμε το σώμα μας γερό και με υγεία, να πρέπει να το φροντίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Αφιερώστε λίγο χρόνο της ημέρας σας για να τα ξεκουράσετε. 

Therapeies masaz Eutonia
Θεραπείες μασάζ - Ευτονία

  • Μασάζ αυχένα: Ο αυχένας είναι μια περιοχή του σώματος που βρίσκεται καθημερινά υπό τάση σχεδόν σε όλες τις στάσεις του ανθρώπινου σώματος στηρίζοντας τις κινήσεις του κεφαλιού και το βάρος του. Το μασάζ στον αυχένα θεωρείται από τις βασικές ασκήσεις που πρέπει να περιέχεται στις κινήσεις της καθημερινής γυμναστικής ενός ατόμου που παρουσιάζει προβλήματα στην αυχενική χώρα. Μια από τις βασικές μεθόδους αντιμετώπισης του αυχενικού συνδρόμου είναι η μάλαξη. Σε συνδυασμό με την ενδυνάμωση του μυικού συστήματος του αυχένα και τις διατάσεις τους.
  • Μασάζ προσώπου: Το μασάζ στο πρόσωπο είναι μια θεραπεία - περιποίηση προσώπου που συμβάλλει στην αντιγήρανση του δέρματος και χαλαρώνει τους μυς του προσώπου κάνοντας μας να δείχνουμε νεότεροι. Επίσης, προσφέρει χαλάρωση στους μυς του προσώπου και των ματιών και ενδείκνυται για την ανακούφιση του στρες, αποβάλλει την ένταση ανάμεσα στα φρύδια και της ημικρανίας. 
  • Μασάζ κεφαλής: Περιλαμβάνει ήπιες μαλάξεις στις περιοχές του προσώπου, της κεφαλής, του αυχένα και της πλάτης. Η βασική του αρχή είναι ότι ο θεραπευτής εφαρμόζει στα σημεία αυτά μια σειρά από εναλλαγές στην πίεση και στο ρυθμό, με σκοπό την ηρεμία και την απόλυτη χαλάρωση του δέκτη. Θεωρείται το πλέον ευεργετικό μασάζ για μυοσκελετικούς πόνους, ημικρανίες και πονοκεφάλους.