Θεραπείες μασάζ Ευτονία
 
 

About us

 

Οι Θεραπευτές μας

 
 
 

Σαββίδης Νίκος

 
Απόφοιτος επαγγελματικής σχολής Φυσικοθεραπευτών. Πιστοποιημένος θεραπευτής από τη Παγκόσμια Ομοσπονδία μασάζ WMF.

Εκπαίδευση από ταλαντούχους θεραπευτές – φυσικοθεραπευτές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Παρακολούθησε σεμινάρια με εξειδίκευση θεραπευτικού, αθλητικού, λεμφικού, χαλαρωτικού, μασάζ με βεντούζες και κατά της κυτταρίτιδας.

Ως αθλητής ο ίδιος με πολλά χρόνια πρωταθλητισμού στην εθνική τζούντο και πάλης, γνωρίζοντας πολύ καλά τις ανάγκες ενός αθλητή, δίνει έμφαση στα σημεία που χρειάζονται περισσότερη προσοχή για τόνωση των μυών, ενδυνάμωση και χαλάρωση.

Εργάστηκε σε 5στερα πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

Υπήρξε στη συνέχεια εκπαιδευτής για Εκμάθηση νεοσύλλεκτων πάνω στο μασάζ.
 
 
 
 

Θωμαΐδης Κωνσταντίνος

 
Πιστοποιημένος θεραπευτής από τη Παγκόσμια ομοσπονδία μασάζ WMF.

Παρακολούθησε σεμινάρια με εξειδίκευση εντός και εκτός Ελλάδας από διακεκριμένους θεραπευτές στο θεραπευτικό, αθλητικό, λεμφικό, χαλαρωτικό μασάζ και στο μασάζ με βεντούζες.

Πολυετή εμπειρία και αξιόλογες γνώσεις στο θέμα μάλαξης και θεραπείας, γνωρίζοντας πολύ καλά την ανατομία και την κινησιολογία του ανθρώπου.

Προσφέρει στιγμές αναζωογόνησης και ευεξίας.

Αποθεραπεία και τόνωση σε άτομα που έχουν εντάξει στην καθημερινότητα τους σκληρές, πολύωρες και τακτικές προπονήσεις.

Εργάστηκε σε 5αστερα πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα.
 
 
 
 
Συμμετέχουν σε πολλές διοργανώσεις με ποικίλα αθλήματα, έχοντας στόχο να στηρίζουν τους αθλητές πριν και μετά τα αγωνίσματα, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο στην προετοιμασία αλλά και την αποθεραπεία τους, δίνοντας μεγάλη προσοχή σε κάθε άτομο που επισκέπτεται τον χώρο μας.

Δημιουργήσαμε ένα χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου θα βρείτε ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον ώστε να νιώσετε την ευεξία και την χαλάρωση που πάντα ψάχνατε.

Οι χώροι μας συνδυάζουν τη μοντέρνα πολυτέλεια με τις αντίστοιχες υπηρεσίες που σας ταιριάζουν.

Ευχαριστούμε!