Χαλαρωτικό Μασάζ

 
 
Το Χαλαρωτικό Μασάζ Σώματος είναι ιδανικό ενάντια στο στρες και τη συσσωρευμένη κόπωση, που θα σας προσφέρει αίσθηση βαθιάς αναζωογόνησης και ευεξίας. Μια συνεδρία χαλαρωτικού μασάζ είναι ικανή να επιφέρει ψυχική και πνευματική γαλήνη στον θεραπευόμενο. Όμως τα αποτελέσματα είναι απείρως μεγαλύτερα και ο οργανισμός ενεργοποιείται στο μέγιστο, μετά από πέντε - έξι συνεδρίες. Είτε επιλέξετε ένα ολοκληρωμένο πακέτο έξι θεραπειών, είτε έρθετε στο χώρο μας για μια συνεδρία αποφόρτισης από μια έντονη, γεμάτη άγχος μέρα, το σίγουρο είναι πως η εμπειρία του χαλαρωτικού μασάζ θα σας μείνει αξέχαστη.
 
 
Διάρκεια: 50'
 
 
 
Τιμή: 20€
 
 
 
 
Το Χαλαρωτικό Μασάζ Κεφαλής ανακουφίζει ολόκληρο το σώμα καθώς επίσης και το νου με αποτέλεσμα να θεραπεύονται ασθένειες όπως ο πονοκέφαλος, η αλωπεκίαση, το έκζεμα και άλλες, ενώ ταυτόχρονα προλαμβάνει την πτώση των μαλλιών,απομακρύνει τις ρυτίδες από το πρόσωπο, το ενυδατώνει και βελτιώνει την χροιά του, καθυστερεί τη διαδικασία του γήρατος, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος,αποβάλλει τις συσσωρευμένες τοξίνες, ανακουφίζει την ακαμψία και την ένταση της κεφαλής και τέλος, συμβάλλει στην ευτυχία και χαρίζει υγιή ύπνο.

Τέλος, βοηθά στην ενδυνάμωση της μνήμης.

 
 
Διάρκεια: 30'
 
 
 
Τιμή: 15€
 
 
 
 
 
 
Το Χαλαρωτικό Μασάζ Προσώπου είναι μια θεραπεία - περιποίηση προσώπου που συμβάλλει στην αντι-γήρανση του δέρματος και χαλαρώνει τους μυς του προσώπου κάνοντας μας να δείχνουμε νεότεροι. Επίσης, προσφέρει χαλάρωση στους μυς του προσώπου και των ματιών και ενδείκνυται για την ανακούφιση του στρες, αποβάλλει την ένταση ανάμεσα στα φρύδια και της ημικρανίας.
 
 
Διάρκεια: 30'
 
 
 
Τιμή: 15€
 
 
 
 
Χαλαρωτικό Μασάζ Σώματος Ευτονία
 
 
 
 
 
Θεραπείες μασάζ Ευτονία